Skip to main content

Inbjudan till investerarträff på Malmö Börshus den 24 september
SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG!

Den 24 september 2018 arrangerar Sedermera FondkommissionNordnet och HCN Group AB en investerarträff på Malmö Börshus. Under träffen kommer tre spännande bolag – IPO-aktuella Hoodin ABInnenco International AB och Bambwa AB – att presentera sina verksamheter och framtidsplaner. Investerarträffen är gratis att delta på och det bjuds på lunch.

Anmälan sker via staffan.bergqvist@hcngroup.se
Varmt välkommen!

Hoodin AB är ett Software-as-a- Service-bolag som har utvecklat en innovativ internetbaserad mjukvara. Med Hoodin kan företag effektivisera bevakning och hantering av internetbaserat innehåll. Hoodin är unikt då kunder kan skapa bevakningar och hämta in alla sorters innehåll, samt att Hoodin erbjuder industrianpassade lösningar av sina produkter. Hoodin genomför i september 2018 en nyemission om cirka 12,5 MSEK inför planerad notering på Spotlight Stock Market.

www.hoodin.com

Hoodin AB är ett Software-as-a- Service-bolag som har utvecklat en innovativ internetbaserad mjukvara. Med Hoodin kan företag effektivisera bevakning och hantering av internetbaserat innehåll. Hoodin är unikt då kunder kan skapa bevakningar och hämta in alla sorters innehåll, samt att Hoodin erbjuder industrianpassade lösningar av sina produkter. Hoodin genomför i september 2018 en nyemission om cirka 12,5 MSEK inför planerad notering på Spotlight Stock Market.

www.hoodin.com

VD Michael Mathiesen kommer att informera om Bambwa som är det förste internationala Venture Capital bolag som satser 100% på Emerging Markets. För 2 år seden startade bolaget som musik/media bolag men har nu genomfört ett strategisktskifte som betyder att man framöver investerer i afrikanska SME-verksamheter, med stort tillväxtpotential, och internationala företag som önskar att nyttja Bambwas expertis och erfarenhet till att komma in på den afrikanska marknader.

Afrika förväntas bli ett av världens största tillväxtcentrum, baserat på stora mängder resurser och en ung befolkning

De första 4 investeringarna är redan gjorda. Ett av bolagen (-hospital management s/w) har potential att bli ett unicorn bolag inom 5 år.

Bambwa har kontor i Ghana, Liberia, Kenya samt Sverige och Taiwan. Bolagets europeiska/afrikanska/kinesiska ledning har i mer än 30 år drivit global Venture Capital företag.

Bambwa AB överväger att göra en IPO inom kort.

Datum och tid: Måndag den 24 september 2018

Kl: 10:30 – 13:00

Plats: Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris: Kostnadsfritt. Det bjuds på lunch.

Program:

10:30 – Insläpp

11:00 – Bambwa AB

11:30 – Innenco International AB

12:00 – Hoodin AB

12:30 – Lunch

Leave a Reply